Skip to main content

Νοκ άουτ για (τουλάχιστον) ένα μήνα οι Σιμόες, Μπακάκης

Δεν ήταν καλά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών της ΑΕΚ, καθώς οι Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης θα μείνουν εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα!

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκαν οι δύο παίκτες της Ένωσης έφεραν τα δυσάρεστα νέα. Ο Πορτογάλος μέσος θα μείνει στα… πιτς για τέσσερις εβδομάδες καθώς διαπιστώθηκε πως έχει οστεοχόνδρινο έλλειμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και θα φοράει ειδική μπότα μέχρι να ξανακάνει μαγνητική και να φανεί η εξέλιξη του τραύματος. Μάλιστα, ο τραυματισμός του Σιμόες μοιάζει πολύ με εκείνον του Γαλανόπουλου στον χόνδρο, αλλά σε πιο ήπια μορφή.

Όσον αφορά τον Έλληνα διεθνή μπακ υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού του και θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα μεταξύ 4-5 εβδομάδων.

Ουσιαστικά, οι δύο παίκτες θα χάσουν τα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας της Super League και θα δώσουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τα play offs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξιό του πόδι. Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Οι Γεβχέν Σάκχοφ, Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.»