Skip to main content

Λατρεία για τον Μαύρο από τους φίλους της ΑΕΚ

Ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» έκανε ανάρπαστες σε μιάμιση ώρα τις 2 χιλιάδες συλλεκτικές φανέλες του μεγάλου Έλληνα άσου

Πέραν πάσης προσδοκίας ως προς την ανταπόκριση του κόσμου εξελίχθηκε η σημερινή εκδήλωση για τις δύο συλλεκτικές φανέλες του Θωμά Μαύρου.

Περίπου 37 χρόνια από την τελευταία φορά που ο θρυλικός άσος φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, στη Νέα Φιλαδέλφεια ξαναγράφτηκε Ιστορία ανήμερα τ’ Αη Γιαννιού.

Ο Θωμάς Μαύρος τιμήθηκε στην μπουτίκ της OPAP Arena όπου μοιράστηκαν δύο από τις δύο φανέλες που ενδύθηκε ο παλαίμαχος άσος στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης.

Χιλιάδες άτομα βρέθηκαν στην OPAP Arena για να κάνουν δικές τους τις συνολικά 2.000 φανέλες που είχαν τεθεί προς διάθεση και οι οποίες «εξαφανίστηκαν» μόλις μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι οι φανέλες θα είναι ξανά στην διάθεση του κοινού της Ένωσης «πολύ σύντομα», όμως για σήμερα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι φίλαθλοι.

Η ΠΑΕ και ο ίδιος ο Θωμάς Μαύρος ευχαρίστησαν τους φίλους της ομάδας για την αγάπη τους. Ο αιώνιος πρεσβευτής της Ένωσης, μάλιστα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ευχαριστώ όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτό σήμερα. Και βέβαια ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ», είπε ο «Θεωμάς», με δάκρυα συγκίνησης.