Skip to main content

O Γερεμέγεφ «καθάρισε» για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Σουηδός φορ με δύο γκολ οδήγησε το «τριφύλλι» στο 3-0 μέσα στο Πανθεσσαλικό και την επιστροφή στις νίκες.

Μία σημαντική νίκη πήρε απόψε το βράδυ στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 3-0 επί του Βόλου. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις νίκες, πήραν βαθιά ανάσα από κάθε άποψη και θα κάνουν ήρεμοι γιορτές.

Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ανώτερος, πίεσε τον Βόλο αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό, πετώντας στα σκουπίδια μερικές καλές ευκαιρίες.

Στο 15′ ο Κόστιτς νίκησε τον Μλαντένοβιτς, στο 22′ ο Παλάσιος σε κενό τέρμα δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα ενώ στο 31′ ο Ιωαννίδης δεν βρήκε στόχο από καλή θέση. Ο Παλάσιος στο 38′ εντός περιοχής σούταρε πάνω στα σώματα και στο 45′ ο Ιωαννίδης από το ύψος της μικρής περιοχής, σε μία μεγάλη στιγμή, σούταρε ψηλά άουτ, πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι αλλά στο 62′ η είσοδος του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Μετά από υπέροχη μπαλιά του Ιωαννίδη, ο Σουηδός φορ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και στο 64′ άνοιξε το σκορ.

Στο 66′ οι «πράσινοι» πέτυχαν το 2-0 με κεφαλιά του Αράο μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρντ και στο 72′ ο Γερεμέγεφ με ανάποδο ψαλίδι που χτύπησε στην πλάτη του Ασλανίδη διαμόρφωσε το τελικό 3-0.