Skip to main content

Υπό έρευνα ο Ετό γιατί δεν πλήρωσε 10 χιλιάδες ευρώ στην κόρη του

Η 21χρονη Άννι ζει στο Μιλάνο όπου σπουδάζει ενώ γεννήθηκε από εξωσυζυγική σχέση του σημερινού προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν

Οικογενειακά προβλήματα και τώρα νομικά ζητήματα για τον Σαμουέλ Ετό. Ένας από τους ήρωες του «τρεμπλ» της Ίντερ το 2010 καταγγέλθηκε από την 21χρονη κόρη του Άννι για παράβαση των υποχρεώσεων οικογενειακής υποστήριξης.

Η Άννι γεννήθηκε από την εξωσυζυγική σχέση του Ετό με μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Σαρδηνία. Μετά την καταγγελία, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό έρευνα από την Εισαγγελία του Μιλάνου, όπου ζει και σπουδάζει η κοπέλα.

Η εγγραφή στο μητρώο υπόπτων ήταν απαραίτητη, δεδομένου ότι ο νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν από το 2021, παρά την ποινή (που επιβεβαιώθηκε και στην έφεση το 2015 και στη συνέχεια κατέστη οριστική), δεν αναγνώρισε την πληρωμή υπέρ της κόρης του, που ανέρχεται σε 10 χιλιάδες ευρώ.

Ο Ετό δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την κόρη που απόκτησε εκτός γάμου, η κατάσταση δεν άλλαξε αφότου η ιστορία έγινε δημόσια γνωστή και τώρα ζει άλλη μια σελίδα στις δικαστικές αίθουσες του Μιλάνου.