Skip to main content

Η Μπάγερν ανανέωσε με τον Τόμας Μίλερ

Ο θρυλικός Γερμανός άσος έχει ταυτίσει το όνομα και την καριέρα του με τον μεγάλο βαυαρικό σύλλογο μετρώντας 32 τρόπαια μαζί του

Ο Τόμας Μίλερ συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου με την Μπάγερν Μονάχου για ένα χρόνο, παρατείνοντας την παραμονή του στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η προηγούμενη συμφωνία του Μίλερ επρόκειτο να λήξει στο τέλος αυτής της σεζόν, ενώ η νέα θα τον οδηγήσει στη 17η σεζόν του στην Μπάγερν.

Ο 34χρονος διεθνής έκανε την 684η εμφάνιση του στη νίκη της Κυριακής επί της Στουτγάρδης στην Bundesliga. Κατά τη διάρκεια των 14 ετών που βρίσκεται στη «μόνιμη» πρωταθλήτρια Γερμανίας, ο Μίλερ μετρά 237 γκολ και 261 ασίστ.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω το ταξίδι μου στην Μπάγερν», δήλωσε. «Θέλω να παίξω τον ρόλο μου στην ομάδα και ο σύλλογος να συνεχίσει να είναι επιτυχημένος, να συνεχίσω να τον βοηθάω προς τη σωστή κατεύθυνση».

«Θέλω να συνεχίσω να ενθουσιάζω τους οπαδούς μας βάζοντας γκολ και δημιουργώντας γκολ, με την αγάπη και το πάθος μου για το παιχνίδι να συνεχίσει να μας βοηθά να κερδίζουμε περισσότερα τρόπαια».

Ο Μίλερ, βασικό στέλεχος της Εθνικής Γερμανίας που σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014, έχει κατακτήσει 32 τρόπαια κατά την παρουσία του στην Μπάγερν, συμπεριλαμβανομένων 12 πρωταθλημάτων και δύο Champions League, το 2013 και το 2020.

«Ο Τόμας Μίλερ ανήκει στην Μπάγερν όπως η Frauenkirche (μια διάσημη εκκλησία του Μονάχου) ανήκει στο Μόναχο», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ.

«Γεννήθηκε λίγο έξω από την πόλη, μεγάλωσε σε αυτόν τον σύλλογο και είναι ήδη θρύλος όσο παίζει ακόμα εδώ. Πολύ λίγοι παίκτες το καταφέρνουν αυτό. Η καριέρα του είναι γεμάτη με ρεκόρ που βρίσκονται στα βιβλία της ιστορίας. Η ομάδα μας έχει διαμορφωθεί από πολλούς ανθρώπους και δεν θα υπάρξει ξανά παίκτης σαν τον Τόμας Μίλερ».

Ο Μίλερ έχει παίξει 18 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για την Μπάγερν αυτή τη σεζόν, αλλά μόνο επτά ως βασικός, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

naftemporiki.gr