Skip to main content

Τέταρτη σερί νίκη για τον Άρη στο «Βικελίδης»

Τη μοίρα του αγώνα στου Χαριλάου σφράγισε το γκολ του Βλαντίμιρ Νταρίντα στο 39ο λεπτό

Ένα γκολ του Νταρίντα έφτανε και περίσσευε στον Άρη, που επιβλήθηκε με 1-0 του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σημείωσε την τέταρτη συνεχή εντός έδρας νίκη.

Από την άλλη πλευρά, το ντεμπούτο του Πέπε Μελ στον πάγκο του ηρακλειώτικου συλλόγου δεν ήταν το ιδανικό, μιας και η ομάδα του δεν έχει νίκη για επτά σερί παιχνίδι.

Ο Τσέχος μέσος σκόραρε στο 39ο λεπτό εξαργυρώνοντας την υπεροχή που είχε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία μοιάζει να «καπαρώνει» την πέμπτη θέση, αφήνοντας στο -8 τους Κρητικούς, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Πέπε Μελ.

Με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν τον έλεγχο μετά το πρώτο τέταρτο, οι «κίτρινοι» είδαν το πλασέ του Μορόν στο 24΄ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάουμαν.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 39ο λεπτό, όταν αρχικά κέρδισε κάποιες κόντρες ο Σουλεϊμάνοφ και ύστερα ο Νταρίντα, ο οποίος και πλάσαρε τον Μπάουμαν για το 1-0.

Στο β΄ ημίχρονο ο ΟΦΗ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία, με εξαίρεση ένα γκολ του Λουίς Φελίπε στο τελευταίο τέταρτο από σέντρα του Αμπάντα, αλλά ο βοηθός είχε υποδείξει άουτ πριν τη σέντρα.