Skip to main content

Με πρεσβευτή τον Πετρούνια η καμπάνια «Χώροι άθλησης, ελεύθεροι καπνού»

Αύριο και μεθαύριο η διημερίδα «Ο Αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος στους Νέους» παρουσία του Γ. Βρούτση

Διημερίδα με θέμα «Ο αθλητισμός στην πρόληψη και τη διακοπή του καπνίσματος στους νέους» διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στις 14-15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του υπουργείου, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού κι επίτιμου προέδρου της διημερίδας, Γιάννη Βρούτση.

Πρεσβευτής της καμπάνιας με σύνθημα «Χώροι άθλησης, ελεύθεροι καπνού», είναι ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος  μαζί με την Olympian Μαραθωνίου, Μαρία Πολύζου, θα μιλήσουν για τα οφέλη του Αθλητισμού και για το πώς μπορεί να βοηθήσει τους νέους να διακόψουν και να αποφύγουν το κάπνισμα.

Η πρωτοβουλία της διημερίδας εντάσσεται στις δράσεις που υλοποιεί η Smoke Free Greece της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το European Network for Smoking and TobaccoPrevention (ENSP) με στόχο τη μείωση του καπνίσματος. Σε αυτή έχουν κληθεί να μιλήσουν επιστήμονες από το χώρο της υγείας, της ψυχολογίας κ.α..

Η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως και η διαδικτυακή παρακολούθηση στο σύνδεσμο https://bit.ly/livemetadosi