Skip to main content

Sold out στην OPAP Arena, έκκληση της ΑΕΚ στους φίλους της

Η Νέα Φιλαδέλφεια θα ζήσει και απόψε μεγάλες στιγμές αλλά οι φίλαθλοι της Ένωσης θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να αποφευχθούν κυρώσεις από την UEFA.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε sold out για τον αποψινό αγώνα με τη Μαρσέιγ (9/11, 22:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η διοίκηση της Ένωσης ευχαρίστησε τον κόσμο του συλλόγου για την ανταπόκριση και τη στήριξη του στην ομάδα για μια ακόμη φορά και γνωστοποίησε ότι για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους, υπάρχει άλλη μια ευκαιρία.

«Πληροφορούμε τους φίλους της ομάδας μας που ενδιαφέρονται, πως πριν από λίγο η Μαρσέιγ επέστρεψε 60 VIP εισιτήρια στην Θύρα 8 της OPAP Arena. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά», ενημέρωσε η ΑΕΚ.

Παράλληλα, επισημάνθηκαν κάποιες παράμετροι στις οποίες οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» οφείλουν να εστιάσουν, καθώς έχουν πολύ μεγάλη σημασία.

Η ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία που μπορεί να φτάσει και σε αποκλεισμό της έδρας, καθώς θα είναι υπότροπη από προηγούμενους ευρωπαϊκούς αγώνες και έχει δεχθεί «αλμυρά» πρόστιμα από την UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία απαιτεί, πρωτίστως, καθαρούς διαδρόμους στις εξέδρες και όχι συνωστισμό, κατά συνέπεια ουδείς πρέπει να παραμένει σε διάδρομο την ώρα του αγώνα.

Τον ίδιο σοβαρό κίνδυνο περικλείει η χρήση λέιζερ, όπως διαφάνηκε από τη χρηματική ποινή στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέθεσε χθες δείπνο στην διοίκηση της Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι αξιωματούχοι έμειναν με εξαιρετικές εντυπώσεις σε μια βραδιά που επιβεβαιώθηκε ξανά η πολύ καλή σχέση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.