Skip to main content

Το αιώνιο ντέρμπι συνεχίζεται στην Επιτροπή Εφέσεων

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Στις 15:30 στα γραφεία της ΕΠΟ θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Έφεσης του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός σε πρώτο βαθμό τιμωρήθηκε για την κροτίδα στον Χουάνκαρ και την οριστική διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με μηδενισμό στο εν λόγω παιχνίδι, αφαίρεση ενός βαθμού και δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Η πειραϊκή ΠΑΕ, όπως ήταν αναμενόμενο, κατέθεσε Έφεση, η οποία θα εκδικαστεί σήμερα στις 15:30 στα γραφεία της ΕΠΟ. Έφεση για την απόρριψη της καίριας παρέμβασης του έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.

Με δεδομένο πως υπάρχει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή, το αργότερο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Θυμίζουμε το πινάκιο της υπόθεσης:

”ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (Συνεδρίαση Παρασκευής 3/11, ώρα 15:30)

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

1. Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά: 1) της υπ’ αριθμ. 280/27-10-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE και, 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 280/27-10-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE”.