Skip to main content

Ο Μπας Ντοστ «τα πάει καλά» στο νοσοκομείο

Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός της Ναϊμέγκεν κατέρρευσε χθες (29/10) στη διάρκεια του αγώνα με την Αλκμάαρ.

Ο επιθετικός της ολλανδικής Ναϊμέγκεν, Μπας Ντοστ, αναρρώνει από χθες σε νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο, ςτη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Αλκμάαρ, που διακόπηκε αργότερα.

Ο 34χρονος διεθνής Ολλανδός, ο οποίος ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, δήλωσε αργότερα μέσω του λογαριασμού X της ομάδας (πρώην Twitter) ότι «αισθανόταν καλά».

«Ο αγώνας Αλκμάαρ-Ναϊμέγκεν διακόπηκε στο 90ό λεπτό το απόγευμα της Κυριακής με το σκορ 1-2. Ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε στο γήπεδο και βοηθήθηκε αμέσως από όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ήταν παρούσες», ανέφερε η Ναϊμέγκεν στην ιστοσελίδα της.

«Ο Ντοστ μεταφέρθηκε από το γήπεδο από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οδηγηθηκε στο νοσοκομείο».

Παίκτες και των δύο ομάδων στάθηκαν γύρω από τον Ντοστ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ κι έδωσε την ασίστ για το δεύτερο της Ναϊμέγκεν, ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

«Τα πάω καλά. Η βοήθεια που έλαβα στο γήπεδο ήταν φανταστική», είπε ο Ντοστ. «Είμαι στο νοσοκομείο τώρα και νιώθω καλά. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη!».

Η Αλκμάαρ από την πλευρά της δημοσίευσε ένα μήνυμα, αναφέροντας λέγοντας: «Ο Μπας Ντοστ έχει ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σου ευχόμαστε πολλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση, Μπας».