Skip to main content

Περίπατος του Παναθηναϊκού και πεντάρα στον Πανσερραϊκό

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το «τριφύλλι» νίκησε εύκολα με 5-0, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Άντρατζ Σπόραρ που σκόραρε δύο φορές.

Εύκολο βράδυ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανσερραϊκό, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επικρατεί με 5-0 στη Λεωφόρο και να συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε βάσεις νίκης από πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 10′ ήταν μπροστά με 2-0. Στο πρώτο λεπτό ο Σπόραρ μετά την μεταβίβαση του Ρούμπεν άνοιξε το σκορ και στο δέκατο ο Παλάσιος μετά από γύρισμα από τα δεξιά είδε τον Δεληγιαννίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Πανσερραϊκός είχε δύο καλές στιγμές με τον Άλεξιτς αλλά οι γηπεδούχοι στο 42’… καθάρισαν το ματς με τρίτο γκολ, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ που κέρδισε ο ίδιος. Μάλιστα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε δύο δοκάρια με τον Βέρμπιτς για να πετύχει κι άλλα γκολ απέναντι στους φιλοξενούμενους που έμειναν με δέκα μετά την αποβολή του Ουεντραόγκο στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παράγει φάσεις και στο 58′ ο Τσέριν μετά από ασίστ του Σπόραρ έκανε το 4-0. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μάλιστα, πέτυχε και πέμπτο τέρμα με τον Μαντσίνι στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.