Skip to main content

Με Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός, επαρχιακό ντέρμπι στην Τρίπολη

Οι «πράσινοι», που τέθηκαν επικεφαλής της κατάταξης μετά το μηδενισμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, θα υποδεχθούν την επικίνδυνη μακεδονική ομάδα με στόχο να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενες απώλειες των άλλων τριών «μεγάλων», που παίζουν αύριο.

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα (29/10) η 9η ημέρα του πρωταθλήματος, η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σάββατο με τα παιχνίδια σε Βόλο και Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός, που σε πρώτο βαθμό (εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων) πήρε στα χαρτιά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και βρέθηκε πρώτος, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη ήττα στον όμιλο του Europa League όπου μετέχουν, εντός έδρας μάλιστα από τη Ρεν (1-2).

Τα «Λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία έχουν αποδείξει ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, παίρνοντας ισοπαλία στην OPAP Arena και δυσκολεύοντας αφάνταστα τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30. Δύο ώρες νωρίτερα (17:30) θα έχει γίνει η σέντρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί την ευχάριστη έως τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος, Λαμία, σε επαρχιακό ντέρμπι.

Το σημερινό (29/10) πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30).

Είναι ο τρίτος κατά σειρά αγώνας των «Κίτρινων» στην έδρα τους, με τους Θεσσαλονικείς να προέρχονται από την ισοπαλία με την Κηφισιά (1-1) και τη νίκη με τον Πανσερραϊκό (1-0), ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν έχει κάνει νίκη μετά την πρεμιέρα.