Skip to main content

Πρώτο «τρίποντο» για τον Βόλο

Οι Θεσσαλοί «έσπασαν το ρόδι» στο εφετινό πρωτάθλημα νικώντας με 2-1 την Κηφισιά, που τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.

Έπρεπε να φτάσει το πρωτάθλημα στην 9η αγωνιστική του για να σημειώσει την πρώτη νίκη ο Βόλος, που έκαμψε την αντίσταση της Κηφισιάς με 2-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η ομάδα της Μαγνησίας ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας ύστερα από ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής Πολυχρόνης έδειξε 2 κόκκινες κάρτες σε παίκτες των φιλοξενούμενων και συνολικά δέκα κίτρινες.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 21΄, όταν από προσπάθεια του Λούνα ο Κορνέ σούταρε και ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε, αλλά ο Μπερτόλιο πήρε το ριμπάουντ για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί, ενώ η κατάσταση δυσκόλεψε γι΄ αυτούς μετά την κόκκινη κάρτα στον Τσάπαν.

Ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε για να διπλασιάσει στο 75΄ με τον Ντέλετιτς ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Γκαρσία, για να μειώσει ο Οζέγκοβιτς απέναντι στην πρώην ομάδα του μειώνοντας στο 82΄ από προσπάθεια του Μπαρμπόσα.

Ο δημιουργός του γκολ της Κηφισιάς αποβλήθηκε δύο λεπτά, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου τελείωσαν και οι ελπίδες της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου για να «κλέψει» το βαθμό.