Skip to main content

Super League και Stoiximan στο μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και ο μέγας χορηγός της συμμετέχουν στον «Ροζ Οκτώβρη», που είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίησης κατά της νόσου.

Η Super League και η Stoiximan συμμετέχουν στο μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού (Pink October) και σε μία υψηλού συμβολισμού κίνηση στέλνουν ισχυρό μήνυμα κατά της νόσου, αφιερώνοντας την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, σε αυτό το σημαντικό θέμα.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του Μαστού. Η Super League, σε συνεργασία με το Μεγάλο Χορηγό, τη Stoiximan και από κοινού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού-Άλμα Ζωής, συμμετέχει στον «Pink October».

Το ροζ χρώμα, με το οποίο έχει συνδεθεί η νόσος, στέλνει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ισχυρό συμβολικό μήνυμα εναντίον της νόσου.

Με κεντρικό μήνυμα «Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί», οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα αγωνιστούν φορώντας ροζ περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ενώ σε μια υψηλού συμβολισμού κίνηση οι αρχηγοί των ομάδων, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, θα συνοδεύονται από 2 γυναίκες που επέζησαν της νόσου.

Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση και μια τέτοια πρωτοβουλία υπενθυμίζει ότι το κορυφαίο και πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα και θέλει και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση όλων μας, ανδρών και γυναικών, για τον πιο σημαντικό αγώνα από όλους, τον αγώνα για ζωή.