Skip to main content

Μακάβριο καλωσόρισμα των οπαδών της Λίλεστρεμ στον πρώην προπονητή τους

Οι οπαδοί της νορβηγικής ομάδας αντέδρασαν πολύ άσχημα στην επιστροφή του Μπάκε στο γήπεδο που προπονούσε την ομάδα τους για 3,5 χρόνια.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του νορβηγικού πρωταθλήματος (Eliteserien), ο σύλλογος της Λίλεστρεμ υποδέχτηκε τη Βολερένγκα.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Γκέιρ Μπάκε στο γήπεδο της ομάδας την οποία προπονούσε για τρεισήμισι χρόνια, πριν φύγει στις 12 Ιουνίου, στα μέσα της σεζόν, με προορισμό το Όσλο και τη Βολερένγκα.

Για να γίνει κατανοητή η αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, ένας χρήστης του διαδικτύου σχολίασε ως παράδειγμα πως «είναι σαν να έφυγε ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ για να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ως εκ τούτου, η υποδοχή από τους οπαδούς της γηπεδούχου δεν ήταν απλώς παγερή αλλά εκφράστηκε με απαράδεκτο τρόπο, καθώς υποδέχθηκαν τον Μπάκε με ένα πανό που τον αντιπροσώπευε σε σώμα αρουραίου, κρεμασμένο από την κρεμάλα, με μια τσάντα δολάρια στο χέρι και την επιγραφή «Ιούδας» στο μέτωπο.

Κανένας σύλλογος δεν έχει αντιδράσει ακόμη στο βίντεο και μέχρι τώρα δεν είναι ακόμη γνωστό εάν οι οπαδοί της Λίλεστρεμ θα τιμωρηθούν για τις πράξεις τους.

naftemporiki.gr