Skip to main content

Marca: O Mπαπέ θα φύγει το καλοκαίρι από την Παρί

REUTERS/Christian Hartmann

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έλαβε την οριστική του απόφαση και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την γαλλική ομάδα στο τέλος της σεζόν

Το μεγαλύτερο σίριαλ αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αφορά τον Κιλιάν Μπαπέ και το μέλλον του στο Παρίσι, ωστόσο, ένα δημοσίευμα της Marca έρχεται να βάλει οριστικό τέλος στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα, ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ανακοινώσει στη διοίκηση της Παρί πως το καλοκαίρι θα φύγει ως ελεύθερος και πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει και πάλι το συμβόλαιό του.

Το 2022 ο γαλλικός σύλλογος μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ, κατάφερε να πείσει τον διεθνή επιθετικό για την παραμονή του αλλά εκείνος εμφανίζεται να έχει μετανιώσει από την απόφαση αυτή και θέλει πλέον οριστικά να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Με τα παραπάνω δεδομένα, πιο πιθανός προορισμός φαντάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αρκετές φορές κατά το παρελθόν προσπάθησε να υλοποιήσει την σπουδαία αυτή μεταγραφή ενώ δεν αποτελεί μυστικό πως όνειρο του Μπαπέ είναι να αγωνιστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».