Skip to main content

Ντέγκο: Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα παλέψουμε για τη νίκη

Maccabi Haifa FC

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μεσάι Ντέγκο, ανέλυσε τις σκέψεις του για το επερχόμενο παιχνίδι με την ελληνική ομάδα

Το σκεπτικό του για τον αυριανό αγώνα της Μακάμπι Χάιφα με τον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας, Μεσάι Ντέγκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης:

«Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα νικήσαμε, ελπίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι και θα τα καταφέρουμε και στον ευρωπαϊκό αγώνα. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.

Είναι μια ποιοτική ομάδα. Με τη Μαρσέιγ, με τη Ντνίπρο, με τη Βιγιαρεάλ ήταν σπουδαίος, αλλά εμείς ελπίζουμε πως είμαστε σε καλό επίπεδο για να νικήσουμε. Έχουμε ετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε όπως πρέπει, όπως κάνουμε πάντα σε όλα τα παιχνίδια.

Αύριο το ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μετά θα δούμε το πώς θα διαμορφωθεί ο όμιλος. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είτε για το πρωτάθλημα, είτε για το Europa League».

Τους παίκτες της Μακάμπι εκπροσώπησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον Άρη.

«Είναι ένα ματς έξι πόντων. Χρειαζόμαστε νίκη και πιστεύουμε πως μπορούμε να την πάρουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν καλοί, πήραμε τη νίκη, φτιάξαμε την αυτοπεποίθησή μας και τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό».