Skip to main content

Με προβλήματα στο Ηράκλειο η ΑΕΚ

ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ/EUROKINISSI

Ο Αλμέιδα δεν πήρε στην αποστολή, για διάφορους λόγους, Λιβάι Γκαρσία,, Γιόνσον και Άμραμπατ, ενώ ο Σιντιμπέ είναι τιμωρημένος.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αυριανό (2/10, 20:00) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Ο άσος της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις μετά την προπόνηση του Σαββάτου και, όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί θλάση. Ο παίκτης θα αρχίσει αμέσως αποθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται.

Αυτό δεν είναι όμως και το μόνο πρόβλημα του Ματίας Αλμέιδα, καθώς προς το τέλος της σημερινής προπόνησης ενοχλήσεις ένιωσε και ο Γιόνσον, που επίσης έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Άμραμπατ κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, καθώς είχε δεχθεί χτύπημα στο ματς με τον Ατρόμητο.

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν Βίντα και Χατζισαφί, ενώ ο Σιντιμπέ δεν υπολογιζόταν λόγω της αποβολής του απέναντι στον Ατρόμητο. Στον αντίποδα, στην Κρήτη θα βρεθούν οι Πινέδα, Φαν Βέερτ και Πήλιο.

Την αποστολή της ΑΕΚ συγκροτούν οι, Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο και Ζίνι.