Skip to main content

Συντριβή της Μπράιτον στο «Βίλα Παρκ»

REUTERS/Chris Radburn

Η εντυπωσιακή ομάδα του Ουνάι Έμερι έκανε «φύλλο και φτερό» την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League με πρωταγωνιστή τον Γουότκινς, που πέτυχε τρία γκολ.

Μια εντυπωσιακή Άστον Βίλα συνέτριψε στο «Βίλα Παρκ» με 6-1 την εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Β΄ όμιλο του Europa League, Μπράιτον, βάζοντας τέλος στο σερί τριών νικών των «Γλάρων» στην Premier League.

Με πρωταγωνιστή τον Όλι Γουότκινς, που σημείωσε χατ-τρικ (14΄, 21΄, 65΄), οι «Χωριάτες» δεν αποδείχθηκαν καθόλου… ευγενικοί οικοδεσπότες στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 7η ημέρα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ σε 12 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μετά το 2-0 με τα τέρματα του Γουότκινς ακολούθησε το αυτογκόλ του Εστουπινιάν στο 26΄.

Ο Ανσού Φάτι μείωσε σε 1-3 για την Μπράιτον στο 50΄, αλλά οι ελπίδες επιστροφής των παικτών του Ντε Τζέρμπι μηδενίστηκαν στο 65΄ με το τρίτο γκολ του Γουότκινς πέτυχε το τρίτο γκολ του στο ματς, με το οποίο η Άστον Βίλα ανέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων.

Ο Τζέικομ Ράμσεϊ σκόραρε επίσης στο 85΄ για το 5-1, από ασίστ του Γουότκινς και ο Ντάγκλας Λουίζ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90΄+7.