Skip to main content

Μοιρασιά στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό και ΟΦΗ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

Παναιτωλικός και ΟΦΗ «κόλλησαν» στο 1-1, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το ματς.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική της Super League, καθώς Παναιτωλικός και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο, σπαταλώντας σπουδαίες φάσεις που θα μπορούσαν να τους δώσουν το «τρίποντο».

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 10′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χουάνπι, ο Πέδρο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μαλής από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα και στο 21′ ισοφάρισε. Μετά από σουτ του Γκαγέγος, η μπάλα έφτασε στον Φελίπε που έκανε το 1-1. To παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου αλλά ο Καπίνο έδιωξε το σουτ του Λάρσον.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά και στο 48′ είχε δοκάρι σε σουτ του Μπάκιτς ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καπίνο έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Φελίπε.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 79′ έχασαν τρομερή ευκαιρία με τον Ντουάρτε να αστοχεί σε τετ α τετ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάουμαν είπε «όχι» σε σουτ του Σενγκέλια και ο Πέδρο από κοντά σούταρε άουτ.

Μοσκέρα και Λαμπρόπουλος για τον ΟΦΗ αστόχησαν σε κεφαλιές για τον ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με 3 βαθμούς ενώ οι Κρητικοί έφτασαν τους 9, συνεχίζοντας την καλή φετινή τους πορεία.