Skip to main content

Περισσότεροι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ στην τηλεόραση

Η κορυφαία αγγλική κατηγορία δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους οπαδούς λόγω του υψηλού κόστους που αντιμετωπίζουν οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς, κι ενός νόμου που θεσπίστηκε πριν από το 1992.

Προς το παρόν, οι Άγγλοι φίλαθλοι και όλοι οι οπαδοί που ακολουθούν την Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της.

Αυτό συμβαίνει επειδή το κόστος είναι υπερβολικά υψηλό, ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς. Όμως, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει ριζικά στο εγγύς μέλλον.

Όπως αναφέρει η αγγλική Sun, η Λίγκα είναι έτοιμη να επιτρέψει τη μετάδοση άλλων 25 αγώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, πέραν αυτών που μεταδίδονται αυτή τη στιγμή.

Επίσης, θα υπήρχε η δυνατότητα συζήτησης για το μέλλον του μπλακ άουτ στις 3 το μεσημέρι. Ο νόμος τηλεοπτικού μπλακάουτ εισήχθη πριν από την ίδρυση της Λίγκας, το 1992 και είναι ένας κανόνας που απαγορεύει τη ζωντανή μετάδοση οποιουδήποτε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, της Football League ή του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο, μεταξύ 14:45 και 17:15.

Για να εξυπηρετήσει τους οπαδούς και να εγγυηθεί πληρέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα, η Πρέμιερ Λιγκ μελετά διάφορες αλλαγές στο ημερολόγιο που θα οδηγούσαν, με την πάροδο των ετών, στην προβολή τουλάχιστον 50 περισσότερων αγώνων από σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν.

Οι προτάσεις που βρίσκονται επί του παρόντος στο τραπέζι θα περιλαμβάνουν ένα επιπλέον slot στις 18:30 της Κυριακής, που σημαίνει ότι κάθε σαββατοκύριακο θα μεταδίδονται οι έξι από τους προγραμματισμένους δέκα αγώνες.

naftemporiki.gr