Skip to main content

Δοκιμασία στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Αιτωλοακαρνανία με στόχο το «3Χ3» για να πάνε ήρεμοι στην Ισπανία, ενώ η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επιστρέφει μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας θα ανοίξει σήμερα (16/9) με τη διεξαγωγή των συναντήσεων Λαμία-ΟΦΗ (17:30) και Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (20:30).

Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έως τώρα, αλλά η έδρα των «Καναρινιών» αποτελούσε, ανέκαθεν, δύσκολο εμπόδιο, όπως δεικνύει η στατιστική: στις προηγούμενες 13 συναντήσεις του στο Αγρίνιο το «τριφύλλι» κατέγραψε 5 νίκες, 4 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Επιπροσθέτως, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να σκέφτεται την αποστολή στην Ισπανία για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, κι αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γκαμπριέλ Σούρερ, που παραμένει αήττητοι αλλά και χωρίς νίκη.

Στο παιχνίδι που θα έχει προηγηθεί, η Λαμία περιμένει στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΟΦΗ, με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει ανάμικτες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Οι Κρήτες έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα τους «γράφοντας» δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αλλά στην Τρίπολη γνώρισαν ευρεία ήττα (0-3).

Από την πλευρά της, η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε με ισοπαλία στον Βόλο, νίκησε στην έδρα της τον Άρη και ηττήθηκε στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, έχοντας ωστόσο καλή παρουσία στα πρώτα δύο παιχνίδια και συμπαθητική στο τρίτο,

Ο ΟΦΗ δεν έχει χάσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του με τη Λαμία, ανεξάρτητα από έδρα, καθώς μετρά τρεις νίκες (οι δύο στη Λαμία) και με ισοπαλία (0-0) στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Μάλιστα, και οι δύο τελευταίες επιτυχίες του επί της Λαμίας ήταν με το ίσιο σκορ: 4-1.