Skip to main content

Ούτε σήμερα ο Λιβάι, κανονικά ο Πισάρο

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Ο αρχισκόρερ της ΑΕΚ δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε πιο δύσκολη.

Ο Ροδόλφο Πισάρο μπήκε από σήμερα (13/9) στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ΑΕΚ και ακολούθησε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Λιβάι Γκαρσία.

Κατά συνέπεια μειώνονται οι όποιες πιθανότητες να ξεκινήσει στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ προϊόντος του χρόνου εξαντλείται και το περιθώριο εισόδου του στην αποστολή, καθώς ο πρώτος σκόρερ της πρωταθλήτριας είναι εκτός από τα μέσα Αυγούσου.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά ο τραυματισμός του δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον παλαιότερο που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η απουσία του από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με το στοίχημα πια να μπαίνει για τις επόμενες μεγάλες συναντήσεις της Ένωσης, εκείνη με την Μπράιτον για το Europa League (21/9) και το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος (25/9).