Skip to main content

Έτοιμος για τα γκρουπ του Conference League ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται την Χαρτς από το Εδιμβούργο με παρακαταθήκη τη νίκη του (2-1) στην Σκωτία, την περασμένη εβδομάδα.

Το πρώτο βήμα έγινε πριν από μία εβδομάδα στο Εδιμβούργο, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής με 2-1 από το στάδιο «Τάινκαστλ» απέναντι στη Χαρτς και να αποκτά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Την… επικύρωση της συμμετοχής της η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου καλείται να κάνει απόψε στην κατάμεστη Τούμπα (Πέμπτη 31/8, 20:30), που αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση, ο «Δικέφαλος» δυσκολεύτηκε την περασμένη Κυριακή να κάμψει την αντίσταση της Κηφισιάς (2-1), αλλά απόψε ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει τους «βασικούς».

Ο Μεϊτέ, ο οποίος αποκτήθηκε προ ημερών, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Σοάρες παραμένει τραυματίας, ενώ δύσκολα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα Μουργκ και Σαμάτα. Ο Οζντόεφ διεκδικεί θέση στα χαφ, ενώ δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα των Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κωνσταντέλια, πίσω από τον Τόμας.

Διαιτητής της αναμέτρησης στην Τούμπα θα είναι ο Ισπανός Γκιγιέρμο Κουάδρα, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.