Skip to main content

ΑΕΚ: Υπό δρακόντεια μέτρα η άφιξη της αποστολής στο Ζάγκρεμπ

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τους «κιτρινόμαυρους» αφίχθη στην κροατική πρωτεύουσα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό

Στο Ζάγκρεμπ, όπου αύριο βράδυ (21:00) θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ.

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τους «κιτρινόμαυρους» αφίχθη στην κροατική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 12 και τα μέλη της επιβιβάστηκαν σε δύο πούλμαν μέσα στον αεροδιάδρομο. Η αστυνομία ήταν πανταχού παρούσα, η ΑΕΚ δεν πέρασε από τα κτίρια του αεροδρομίου, αλλά αναχώρησε απευθείας για το ξενοδοχείο.

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Όλοι οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί για να διασφαλιστεί η γρήγορη μετάβαση της αποστολής στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση.

Αλμέιδα: Θα παίξουμε για την Ιστορία μας και για την οικογένεια του Μιχάλη

Κατά την αναχώρηση της αποστολής της Ένωσης από την Αθήνα ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα έκανε ειδική αναφορά στη δολοφονία του Μιχάλη κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης, επεσήμανε ότι η ΑΕΚ θα παίξει τόσο για τον δολοφονημένο φίλαθλο, όσο και για την οικογένειά του:

«Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή», είπε προσθέτοντας:

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την Ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του. Είμαστε πάντα έτοιμοι».