Skip to main content

ΠΑΕ ΑΕΚ: Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους στην αιματηρή επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της.

Με ανάρτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ είπε το δικό της «αντίο» στον 29χρονο φίλαθλό της που έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Έλληνες οπαδούς συνεργούς τους.

Ο 29χρονος δέχθηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο μπράτσο και κατέληξε τελικά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η αιματηρή επιδρομή πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, το οποίο αναβάλλεται μετά από απόφαση της UEFA.

«Μιχάλη, η ΑΕΚ δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρώτη της τοποθέτηση  για τα αιματηρά επεισόδια.

Νωρίτερα άλλαξε την εικόνα του προφίλ της στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άλλαξε σε ένδειξη πένθους.

Στο σημείο της επίθεσης, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, φίλοι της ομάδας τιμούν τη μνήμη του 29χρονου, με κασκόλ και κεράκια, σχηματίζοντας το αρχικό του γράμμα «Μ», ενώ δίπλα από το σημείο έχει ανέβει και ένα πανό που αναγράφει: Μάικ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ.

Intime News/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ