Skip to main content

Τσεκάρει εισιτήριο ο Παναθηναϊκός

(ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS)

Υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ουκρανική Ντνίπρο, στη ρεβάνς της νίκης με 3-1 στη Σλοβακία.

Να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στο Κόζιτσε πριν από μια εβδομάδα θα προσπαθήσει αύριο ο Παναθηναϊκός  (20:30), που υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ουκρανική Ντνίπρο, στη ρεβάνς της νίκης με 3-1 στη Σλοβακία.

Οι «πράσινοι» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στο γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όπως υπογράμμισε ο προπονητής τους, η νίκη στο Κόζιτσε δεν αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα, αν και παραδέχθηκε ότι το «τριφύλλι» ως ομάδα είναι σε καλύτερο επίπεδο από πέρσι.

«Ποτέ μα ποτέ δεν μπήκαμε σε ένα ματς με το σκεπτικό να δώσουμε χώρο ή μπάλα στον αντίπαλο. Δεν υπάρχει περίπτωση στο αυριανό παιχνίδι να έχουμε σκέψη πως θα πρέπει να περιμένουμε ή να δείξουμε υπερβολικό σεβασμό. Θα έχουμε την ίδια φιλοσοφία και αύριο», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Σαν ομάδα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο απ’ ότι στην ίδια περίοδο πριν ένα χρόνο. Είμαστε πιο ενισχυμένοι όσον αφορά το ρόστερ. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι, είναι αρχή της σεζόν. Είναι σημαντικό το παιχνίδι. Να παρουσιάσουμε την καλύτερη εικόνα ώστε μετά το σκορ του πρώτου αγώνα και το αυριανό αποτέλεσμα να μας δώσει την πρόκριση που είναι ο πρώτος στόχος της φετινής σεζόν».