Skip to main content

Πρόβα τζενεράλε με ήττα για τον Παναθηναϊκό

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0 στο τελευταίο του φιλικό πριν τα παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός πριν τα παιχνίδια με την Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο στη πρόβα τζενεράλε για τα ματς με τους Ουκρανούς.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή εικόνα στη κυκλοφορία της μπάλας και απείλησε μόνο με ένα σουτ του Τσοκάι στο 6′ και με τον Σπόραρ στο 30′.

Μετά από ένα λάθος του Ρούμπεν στο 57′, οι Ισπανοί έκαναν το 1-0 με τον Γκαρθία και ενώ στην αρχή της φάσης ο Μπρινιόλι είχε τρεις σωτήριες επεμβάσεις. Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση, είχε καλές στιγμές με Σπόραρ, Παλάσιος και Μλαντένοβιτς αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (61′ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (74′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90′ Σιδεράς), Μάγκνουσον (90′ Φικάι), Χουάνκαρ (61′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (74′ Ζέκα), Τσοκάι (61′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (83′ Αϊτόρ), Μπερνάρ (62′ Μαντσίνι), Παλάσιος (74′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (83′ Γερεμέγεφ).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μόρο, Τσαβάρια (63′ Πριέτο), Αριντάνε, Ισί (46′ Πόνσε), Τρέχο (46′ Πόζο), Ντέκα, Αντρές (46′ Άλβαρό), Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ, Φαλκάο (46′ Τομάς).