Skip to main content

Καταιγίδα στην Παρί, διοίκηση και αποδυτήρια απέναντι στον Μπαπέ

Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο που λήγει το 2024 και έχει ήδη κάνει γνωστό ότι δεν θα το ανανεώσει, ενώ με πρόσφατες δηλώσεις του «δυναμίτισε» το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου.

Δεν θα είναι εύκολο το ξεκίνημα για τον Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Εκτός από το νέο περιβάλλον, ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνο την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, αλλά και την κακή σχέση τού παίκτη με τα αποδυτήρια μετά τις δηλώσεις του κατά του συλλόγου, που δεν ήχησαν καθόλου καλά στον πρόεδρο Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Μπαπέ δήλωσε σχετικά με τη δυσκολία του να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα ότι για φέτος φαίνεται να είναι ένα δίλημμα μεταξύ Μέσι και Χάαλαντ.

«Νομίζω ότι παίζοντας στην Παρί δεν με βοηθά πολύ γιατί είναι μια ομάδα που διχάζει, ένας σύλλογος που διχάζει… Αυτό προσελκύει κουτσομπολιά, αλλά δεν με νοιάζει γιατί ξέρω τι κάνω».

Λόγια σίγουρα όχι τιμητικά για τον σύλλογο που τον αγόρασε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό όταν ήταν ακόμα έφηβος και που τον χρυσοπλήρωσε για να τον κρατήσει, το 2022.

Οι φήμες για πιθανή άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης από αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο συγκεκριμένος προορισμός θεωρείται πια σχεδόν δεδομένος για το 2024, συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο επίμονες, ειδικά μετά τις δηλώσεις του Αλ Κελαϊφί κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή, Λουίς Ενρίκε.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να χαθεί ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο δωρεάν. Ξέρω ότι ο Μπαπέ θέλει να μείνει άλλον έναν χρόνο εδώ, αλλά είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του είτε θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε με σαφήνεια ο Κελαϊφί.

«Είμαι ανταγωνιστικός», συνέχισε ο Μπαπέ στην Equipe σχετικά με το ενδεχόμενο να φύγει από τη Γαλλία. «Όταν παίζω είναι για να κερδίσω. Τώρα πάω διακοπές και κάνω επαναφορά. Ανακτώ ενέργεια και επιστρέφω με την πείνα που όλοι γνωρίζουν».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Rmc Sport, τα αποδυτήρια δεν θα ήταν τόσο ενθουσιώδη για να υποδεχτούν τον Μπαπέ. Μάλιστα, πολλά παράπονα έφτασαν απευθείας στον Αλ Κελαϊφί από ορισμένους παίκτες της παρισινής ομάδας, που ένιωσαν υποτιμημένοι από τις δηλώσεις του Γάλλου διεθνή.

Οι φήμες κάνουν λόγο για μια ομάδα που αποτελείται από τουλάχιστον έξι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων μεταγραφών. Προς το παρόν, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο η Παρί Σεν Ζερμέν έχει υπογράψει τους Μίλαν Σκρίνιαρ, Μανουέλ Ουγκάρτε και Μάρκο Ασένσιο.

naftemporiki.gr