Skip to main content

ΑΕΚ: Εντυπωσιακή εκκίνηση στην τρίτη περίοδο διάθεσης των διαρκείας

Τα στελέχη της Ένωσης δήλωσαν εντυπωσιασμένα από τη σημερινή πρώτη ημέρα ελεύθερης διάθεσης των «μαγικών χαρτιών» για την OPAP Arena.

Πέραν πάσης προσδοκίας εξελίχθηκε η Παρασκευή (7/7), πρώτη ημέρα ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με την ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού, που ξεπέρασε τις προβλέψεις τους.

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους περυσινούς κατόχους ανανέωσαν, στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι η εφετινή διάθεση θα σημειώσει νέο ρεκόρ.

Η τρίτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα διαρκέσει έως τις 21/7. Σε αυτό το διάστημα ξεκινά η ελεύθερη διάθεση για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ταυτόχρονα, οι φίλαθλοι που έχουν αγοράσει το διαρκείας τους έως τις 4/7 μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά της θέσης τους και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με εξαίρεση όσους προτίμησαν να ανανεώσουν στις ίδιες θέσεις στις θύρες 46, 47, 48.

Οι φίλαθλοι που θα προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις κατά την τρίτη περίοδο διάθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη θέση τους και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στο διάστημα από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου.