Skip to main content

Η απάντηση του Μπαπέ στον Αλ Κελαϊφί

Σε διακοπές αυτήν την περίοδο, ο παίκτης παρακολουθεί στενά τι συμβαίνει με το μέλλον του και είναι πολύ στενοχωρημένος με την Παρί Σεν Ζερμέν και τον πρόεδρό της.

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται στο επίκεντρο του παιχνιδιού, όπως ήλπιζε το περασμένο καλοκαίρι όταν υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Έναν σύλλογο που έσκυψε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του και να τον κάνει πρωταγωνιστή.

Έτσι, όταν διεκδίκησε το «κεφάλι» του Νεϊμάρ, δεν ήταν πρόβλημα για τους ένοικους του «Παρκ ντε Πρενς», που έκαναν τα πάντα για να τον αποχωριστούν. Όταν πρότεινε τον Λουίς Κάμπος για τεχνικό διευθυντή, η Παρί συμμορφώθηκε.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας του πρόσφεραν επίσης χρυσό μισθό και άλλα προνόμια για να τον περιποιηθούν. Ένα χρόνο μετά ο KM7 εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο της προσοχής της Παρί, όχι όμως για τους ίδιους λόγους.

Αρνούμενος να παρατείνει το συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο του 2024, έχει προκαλέσει σύγκρουση με τον σύλλογό του. Όλα ξεκίνησαν με μια επιστολή που εστάλη τον περασμένο μήνα. Η ομάδα εξηγεί ότι μια δεύτερη αποστολή εστάλη στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να διευκρινιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η ουσία της σκέψης στην πρώτη.

Αλλά οι μέθοδοι τού Μπαπέ δεν άρεσαν στους Παριζιάνους, που μέσω πολλών ΜΜΕ γνωστοποίησαν ότι ήταν απογοητευμένοι και ότι δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον καλύτερο παίκτη τους να φύγει δωρεάν: είτε θα ανανεώσει, είτε θα πουληθεί το καλοκαίρι του 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρουσίασης του Λουίς Ενρίκε, ο πρόεδρος της Παρί έθεσε τελεσίγραφο στον 24χρονο επιθετικό, που έχει δύο εβδομάδες για να αποφασίσει. Στην πραγματικότητα, έχει προθεσμία ως τις 31 Ιουλίου για να ασκήσει το δικαίωμά του να ανανεώσει ή να μην παρατείνει, αλλά η τάση παραμένει η ίδια.

Χθες, η Jeune Afrique αποκάλυψε ότι η μητέρα του παίκτη, που συνοδεύει τον γιο της στο Καμερούν, δεν «χώνεψε» την ομιλία του προέδρου και τον αποκάλεσε «μεγάλο ψεύτη». Στις διακοπές του, ο KM7 είναι προς το παρόν διακριτικός στο θέμα αλλά δεν χάνει ούτε λεπτό από τα τελευταία γεγονότα.

Σύμφωνα με την Equipe, ο παίκτης εξεπλάγη από την τοποθέτηση του Αλ Κελαϊφί την Τετάρτη. Αναστατωμένος και ενοχλημένος, κατάλαβε επίσης ότι έχει σχεδόν φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή και πως το διαζύγιο είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού τα δύο στρατόπεδα παραμένουν σταθερά στις θέσεις τους.

Παρά τις επιθέσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν, σκοπεύει να είναι παρών για την επανέναρξη των προπονήσεων στις 20 Ιουλίου και δεν επιθυμεί να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Αν το κάνει, θα χάσει πάνω από 100 εκ. ευρώ που θα του αποφέρει συνολικά το συμβόλαιό του με την Παρί.

Επιπροσθέτως, θα χάσει το τεράστιο μπόνους υπογραφής που θα έπαιρνε από τη Ρεάλ αν μεταγραφόταν σε αυτήν το 2024 ως ελεύθερος, και το οποίο η «Βασίλισσα» θα έδινε για να αντισταθμίσει τον τεράστιο μισθό του στη Γαλλία, αφού δεν μπορεί να διαθέσει πάνω από 50-60 εκ. ετησίως.

Αυτή είναι λοιπόν η απάντηση του παίκτη προς τον σύλλογο τη δεδομένη στιγμή, κι αυτά δεν είναι καλά νέα για την Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίας η μεταγραφική περίοδος έχει ήδη επιβαρυνθεί από την υπόθεση Μπαπέ.

naftemporiki.gr