Skip to main content

Ο Χάρι Κέιν θέλει Μπάγερν

REUTERS/David Klein

Αυτό μετέδωσε το γερμανικό Sky Sport, προσθέτοντας ότι ο ποδοσφαιριστής πείστηκε πως το Μόναχο αποτελεί ελκυστικό προορισμό για την καριέρα του.

Αναζητώντας έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου και με εκτελεστική δεινότητα, αφού μετά την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ουδείς κατόρθωσε να τον αντικαταστήσει, η Μπάγερν Μονάχου έθεσε ως άμεση προτεραιότητα τον Χάρι Κέιν.

Ένα πρότζεκτ δύσκολο, καθώς ο 29χρονος σέντερ φορ της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας με τα 30 γκολ σε 38 αγώνες στην περυσινή Πρέμιερ Λιγκ, έχει μεγάλη ζήτηση και από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον ανταγωνισμό θα πρέπει να προστεθεί και η αδιαλλαξία του προέδρου των «Πετεινών», Ντάνιελ Λέβι, που θέλει να κρατήσει τον αρχηγό της ομάδας έως τη λήξη του συμβολαίου του, το 2024.

Ωστόσο, σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport ο Κέιν βλέπει την Μπάγερν ως τον αγαπημένο προορισμό του. Ο Άγγλος διεθνής φαινόταν αποφασισμένος να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η σκέψη του, όπως φαίνεται, έχει αλλάξει.

Για τη γερμανική διοίκηση το πιο δύσκολο μέρος της υπόθεσης θα είναι να βρεθεί συμφωνία με την Τότεναμ, αλλά η Μπάγερν έχει αυτοπεποίθηση.