Skip to main content

Εθνική Ελλάδος: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σλούκας για το Παγκόσμιο

Ο έμπειρος γκαρντ ενημέρωσε την ΕΟΚ για την επιθυμία του να ξεκουραστεί το καλοκαίρι και να μην δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στις Φιλιππίνες.

Με μία πολύ σημαντική απώλεια θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Εθνική Ελλάδος στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε την ΕΟΚ πως θέλει να ξεκουραστεί και να μην ενσωματωθεί στην αποστολή της ”γαλανόλευκης” για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια, όπου πάντα έδινε το παρών στα κλιμάκια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, προσπάθησε να τον μεταπείσει, ο Σλούκας πήρε λίγες ημέρες για να δώσει την οριστική του απάντηση αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η ανατροπή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η διαφαινόμενη απόφαση του Σλούκα αφορά αυτό το καλοκαίρι και όχι τα μελλοντικά ματς της Εθνικής, καθώς δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από τoυς αγώνες της Ελλάδας, απλά επιθυμεί ένα… break για να διατηρήσει το σώμα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της νέας σεζόν.