Skip to main content

Σε ρυθμό sold out τα διαρκείας της ΑΕΚ

Η ανταπόκριση των φίλων της Ένωσης στη διάθεση των εισιτηρίων της νέας περιόδου οδηγεί στο συμπέρασμα πως η εξάντλησή τους είναι θέμα χρόνου.

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ και φέτος στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ μέσω των κοινωνικών δικτύων της, λίγες μόνο ώρες μετά το άνοιγμα της διαδικτυακής πλατφόρμας και του τηλεφωνικού κέντρου για τις ανανεώσεις, οι πωλήσεις κινούνται σε ρυθμούς sold out.

Όπως σημειώνει η Ένωση, «ο κόσμος μας, ο κόσμος της μεγάλης ΑΕΚ ανταποκρίνεται σε βαθμό που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που μπορούσαμε να έχουμε. Όλα δείχνουν πως η διάθεση για την σεζόν που έρχεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο».

Όπως επισημαίνεται, η αποκλειστικά ηλεκτρονική και τηλεφωνική διάθεση προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς περισσότερους φιλάθλους να ολοκληρώσουν την διαδικασία νωρίς.

Μόλις εντός της πρώτης ώρας διάθεσης ανανεώθηκε αριθμός διαρκείας που δύσκολα θα μπορούσε να διατεθεί μέσα σε μια μέρα με προσωπική παρουσία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά την υπομονή των ενδιαφερόμενων, ειδικά για την τηλεφωνική διάθεση κι ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της για την αγάπη και την ανταπόκριση, υπογραμμίζοντας ότι η OPAP Arena «από τις πρώτες 2,5 ώρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, γεμίζει και για την νέα σεζόν!».