Skip to main content

Νέα Α.Μ.Κ. στον ΠΑΟΚ και πυρά κατά Αυγενάκη

Η αύξηση θα είναι της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ και ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον πρώτο λόγο για την κάλυψή της.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε η σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έβγαλε και ειδήσεις αναφορικά αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το αγωνιστικό τμήμα του «Δικέφαλου».

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ενημέρωσε για τη διαδικασία, στην οποία ο μεγαλομέτοχος (Ιβάν Σαββίδης) έχει τον πρώτο λόγο για την κάλυψη της ΑΜΚ, ενώ η ολοκλήρωση της διαδικασίας ορίστηκε στις 26 Ιουνίου. Πλέον, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θα ανέρχεται στα 129.857.153 ευρώ.

Στην συνέχεια ο ίδιος απάντησε και σε ερωτήσεις, βάλλοντας ευθέως κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα με την έδρα του τελικού.

«Αυτός ο υφυπουργός, που ελπίζουμε να μην είναι στη θέση του μετά τις εκλογές, έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός και μάλιστα με κόσμο. Είναι ντροπή, νιώσαμε πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα. Να εισπράττουμε αρνήσεις από παντού», είπε μεταξύ άλλων.

Για το θέμα της Νέας Τούμπας, σχολίασε: «Όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Και με τον δήμο και με την κυβέρνηση και με την Περιφέρεια υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν. Ένα Προεδρικό Διάταγμα είναι μόνο ένα βήμα. Για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές με το πλάνο του γηπέδου, αφήστε να δούμε…».

Επίσης, ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για την αγωνιστική πτώση του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Αποτύχαμε… Είμαστε απογοητευμένοι, θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο που είναι ένας στόχος της σεζόν. Η ομάδα μας ήταν ισότιμα διεκδικήτρια μέχρι τα Play Off. Πέντε ήττες είναι πολλές όμως για μία ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Εκ των οποίων οι τρεις στην Τούμπα».

Όσο για το αν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου; «Δεν συζητάμε περί παραμονής Λουτσέσκου. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Μακάρι να μείνει και περισσότερα χρόνια. Στον προπονητή πιστώνεται όλη αυτή η μεταβατική και δύσκολη χρονιά, με υψηλό ανταγωνισμό».