Skip to main content

ΑΕΚ: Το φαντασμαγορικό σόου της κατάκτησης του πρωταθλήματος

Η φιέστα ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα

Με ένα φαντασμαγορικό σόου στην Opap Arena η ΑΕΚ, γιόρτασε το 13ο πρωτάθλημά της -ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη  χρονιά που παίζει στο υπερσύγχρονο νέο σπίτι της.

Η φιέστα ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τη σέντρα όταν ένας μικρός οπαδός της Ένωσης έδωσε τον ρυθμό χτυπώντας το τύμπανο στο κέντρο του γηπέδου, με την ιαχή “ΑΕΚ, ΑΕΚ” να δονεί  την ατμόσφαιρα.

Αμεσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, στο κέντρο της OPAP τοποθετήθηκε αψίδα με τη λέξη «Champions» και ένα τεράστιο κιτρινόμαυρο βάθρο όπου θα ανέβαιναν ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του.

Οι παίκτες εμφανίστηκαν  από τα αποδυτήρια μέσα σε ένα σύννεφο καπνού. Ανέβηκαν στο βάθρο και παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Κοσμά.

Αρκετοί συνοδεύονταν από τα παιδιά τους. Το γήπεδο σείστηκε όταν εμφανίστηκε με τις πατερίτσες ο Σέρχιο Αραούχο, ενώ τελευταίος εν μέσω ιαχών, μπήκε στο γήπεδο ο Ματίας Αλμέιδα, ο πρωτεργάτης της επιτυχίας. Ακολούθησαν οι συνεργάτες του και όλο το staff της ΠΑΕ ΑΕΚ.