Skip to main content

«Χαρακίρι» ο Παναθηναϊκός, 1-1 με τον ΠΑΟΚ

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε στη Λεωφόρο, αν και έχασε πολλές ευκαιρίες αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ και παραμένει ισόβαθμος με την ΑΕΚ στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Σημαντική απώλεια απόψε για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ, που φυσικά θα ήταν μεγαλύτερη αν η ΑΕΚ δεν είχε έρθει ισόπαλη 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena. Οι ”πράσινοι” ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας αλλά παραμένουν στη κορυφή και με νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές(Ολυμπιακός εκτός, Άρης εντός) θα κατακτήσει τον τίτλο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9′, όταν ο Σπόραρ έστρωσε στον Μαντσίνι και ο Αργεντινός εξτρέμ νίκησε τον Κοτάρσκι. Στο 39′ ο Μπρινιόλι απέκρουσε την προβολή του Τόμας και στο 45′ ο Μπερνάρντ έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι από τον Κοτάρσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Σπόραρ που νικήθηκε από τον Κοτάρσκι και στο 60′ ο Τόμας με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπερνάρντ να βλέπει τον Κοτάρσκι να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις ενώ στο 80′ το σουτ του Μαντσίνι βρήκε στο δοκάρι. Η πίεση του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος στο 84′ όταν ο Σένκεφελντ είδε κόκκινη κάρτα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και το… θρίλερ συνεχίζεται!