Skip to main content

ΑΕΚ: Δύο μήνες εκτός ο Τσιγκρίνσκι

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο χέρι του και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον 2 μήνες.

Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η επέμβαση στον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά.Ο έμπειρος παίκτης θα πάρει αύριο εξιτήριο και σε 10 ημέρες θα κόψει τα ράμματα που του τοποθετήθηκαν.

Σε ενάμιση μήνα θα ελεγχθεί πόσο καλά έχει γίνει η πόρωση του κατάγματος κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε 2 μήνες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η κανονική περίοδος της Super League τελείωσε πρόωρα για τον Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν αποκλείεται να προλάβει κάποια παιχνίδια των play off (εφόσον η Ένωση βρεθεί στην πρώτη πεντάδα).

Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος, όμως, όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, θα ολοκληρώσει την πρώτη χρονιά του στην ΑΕΚ με ελάχιστες (λιγότερες από 15) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Πήγαμε πολύ καλά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και το σημαντικό είναι ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αρχίσει να γυμνάζεται. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους» δήλωσε μετά την επέμβαση ο Παντελής Νικολάου.