Skip to main content

Στα προημιτελικά της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς

REUTERS/Eric Gaillard

Ο «Στεφ» δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από τον Σαποβάλοφ, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0 σε μόλις 77 λεπτά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σταθερά καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα του με τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 6-3, 6-2 σε 77 λεπτά και να προκριθεί στα προημιτελικά του ATP 500 της Βαρκελώνης.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε το πρώτο break στο τρίτο game του αγώνα και προηγήθηκε 2-1, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό του σερβίς για το 3-1. Ακολούθως έφτασε χωρίς πρόβλημα στο 5-3 και με νέο break πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο και με το σκορ στο 3-2 υπέρ του, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε νέο break και προηγήθηκε 4-2, κράτησε το σερβίς του και με νέο «σπάσιμο» στο σερβίς τού αντιπάλου του έφτασε εμφατικά στο 6-2 και τη νίκη-πρόκριση.

Στο δρόμο για την τετράδα τού Barcelona Open Banc Sabadell ο Τσιτσιπάς θα συναντήσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο Αυστραλός προκρίθηκε χωρίς αγώνα μετά την απόσυρση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ από τη σημερινή τους συνάντηση, λόγω ασθένειας.

Ο Τσιτσιπάς έχει παίξει στο παρελθόν οκτώ φορές απέναντι στον Ντε Μινόρ και παραμένει αήττητος, ελπίζοντας να συντηρήσει αυτή την εξαιρετική παράδοση.