Skip to main content

Κίνδυνο για… «κλειστές πόρτες» διαρκείας αντιμετωπίζει η Φέγενορντ

Αυτό ανέφερε η υπουργός Δικαιοσύνης και Ασφάλειας της Ολλανδίας, Ντιλάν Γεσιλγκόζ, ως ένα από τα μέτρα που εξετάζονται για τους «ταραχοποιούς» οπαδούς της ομάδας του Ρότερνταμ.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο στάδιο «Ντε Κάιπ» στο Ρότερνταμ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού ημιτελικού (5/4) του Κυπέλλου Ολλανδίας μεταξύ της Φέγενορντ και του Άγιαξ, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σκληρά μέτρα από την κυβέρνηση κατά της περσινής φιναλίστ στο Europa Conference League.

Αυτό κατέστησε σαφές η υπουργός Δικαιοσύνης και Ασφάλειας, Ντιλάν Γεσιλγκόζ: «Θέλουμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και είναι πιθανό να υπάρξουν συνέπειες», υπογράμμισε. «Σκεφτόμαστε η Φέγενορντ να παίξει τα εντός έδρας παιχνίδια της κεκλεισμένων των θυρών», πρόσθεσε.

Όλα αυτά λόγω της επαναλαμβανόμενης συμπεριφοράς των οπαδών της ομάδας του Ρότερνταμ, που δεν είναι «πρωτάρηδες» σε επεισόδια χουλιγκανισμού και βίας, όπως στα Τίρανα το βράδυ πριν από τον περυσινό τελικό Conference League, όταν ηττήθηκε από τη Ρόμα στα Τίρανα.

Φέτος, στις 13 και 20 Απριλίου η Φέγενορντ θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Ρόμα, σε διπλούς αγώνες αυτή τη φορά, για τα προημιτελικά του Europa League.