Skip to main content

«Λαβωμένη» επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Σιντιμπέ και Άμραμπατ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις μετά την επάνοδο από τη συμπρωτεύουσα, με πιο σοβαρή περίπτωση τη θλάση του Γάλλου μπακ στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Η ΑΕΚ επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη έχοντας πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και αποκομίσει δύο τραυματισμούς από το ντέρμπι των «Δικέφαλων».

Με την άφιξή της στο αεροδρόμιο των Σπάτων η αποστολή μετέβη απευθείας στο προπονητικό κέντρο για προπόνηση, με τους Σιντιμπέ και Άμραμπατ να υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Ο Γάλλος μπακ πρώτος έχει υποστεί θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία αρκετών εβδομάδων.

Η θλάση του Άμραμπατ είναι πιο ελαφριά (α΄ βαθμού) στον δεξιό τετρακέφαλο, γι΄ αυτό και η διακοπή λόγω του Πάσχα έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ακόμη κι έτσι, ωστόσο, η απουσία τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τους τρεις προσεχείς αγώνες της Ένωσης στις επόμενες 9 ημέρες: με Βόλο (5/4) και Άρη (9/4) για τα πλέ οφ και τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (12/4, Μεγάλη Τετάρτη).