Skip to main content

Δοκιμασία στο Περιστέρι για την ΑΕΚ

Η κορυφή της Σούπερ Λίγκας περνά από τα δυτικά προάστια για την Ένωση, από μια έδρα στην οποία άφησαν βαθμούς Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Σήμερα το απόγευμα (8/3, 17:30) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η οποία είχε αναβληθεί στις 5 Φεβρουαρίου λόγω αντικανονικών διαστάσεων των εστιών.

Η Ένωση ευελπιστεί να επιστρέψει στην κορυφή της κατάταξης, εκεί όπου είχε βρεθεί για μια αγωνιστική, πριν αναβληθεί το παιχνίδι με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε στο πέρασμά της από την Κρήτη και το εμφατικό 3-0 επί του ΟΦΗ.

Το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν έχασε κάθε ελπίδα για τα πλέι οφ μετά την ήττα στο Χαριλάου από τον Άρη (1-21) και την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα (1-1).

Από το Περιστέρι, πάντως, εφέτος δεν πέρασε ούτε ο Άρης (0-0), ούτε ο Ολυμπιακός (1-1), ούτε ο ΠΑΟΚ (1-1), ενώ μετά την ΑΕΚ την Κυριακή (12/3) ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, στη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.