Skip to main content

Champions League: Επιστροφή με τιτανομαχία στο Παρίσι

Eurokinissi Sports

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με τα παιχνίδια της Παρί με την Μπάγερν Μονάχου και της Μίλαν με την Τότεναμ στο πλαίσιο της φάσης των 16.

Τα αστέρια του Champions League μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι και πάλι εδώ, έτοιμα να προσφέρουν μοναδικές στιγμές στα εκατομμύρια των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον πλανήτη. Η φάση των 16 ξεκινά το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου με δύο παιχνίδια.

Εκείνο που ξεχωρίζει είναι η τιτανομαχία ανάμεσα στη Παρί και την Μπάγερν Μονάχου(22:00, CosmoteSport2). Οι Παριζιάνοι θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή την συμμετοχή του Κιλιάν Μπαπέ ενώ οι Βαυαροί θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά με ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Κατά το παρελθόν οι δύο σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί έντεκα φορές. Έξι νίκες για τους Γάλλους και πέντε για τους Γερμανούς.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς(22:00, CosmoteSport3) η Μίλαν φιλοξενεί την Τότεναμ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα στα πρωταθλήματά τους και βλέπουν το Champions League ως μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση στη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι τα εξής:

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι
Μπριζ – Μπενφίκα
Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Άιντραχτ – Νάπολι
Ντόρτμουντ – Τσέλσι
Ίντερ – Πόρτο