Skip to main content

Super League: Να εκμεταλλευθούν την έδρα ΑΕΚ και Ολυμπιακός, δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ

INTIME NEWS

Ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η 22η αγωνιστική της Super League που περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Το κυρίως πιάτο της 22ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Μετά την ισοπαλία στα Ιωάννινα στο παιχνίδι ΠΑΣ-Ιωνικός(0-0), τη νίκη του Βόλου επί του Ατρομήτου(2-1) και το πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Θεσσαλονίκη και την έδρα του Άρη(2-1), μπαίνουν στη… μάχη, οι έτεροι διεκδικητές του τίτλου ενώ υπάρχει και ένα σημαντικό ματς με άρωμα παραμονής.

Στις 17:00 η Λαμία φιλοξενεί τον ΟΦΗ και… καίγεται για βαθμούς, καθώς θέλει να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις 18:00 στη Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο ”δικέφαλος του βορρά” έχει ως μονόδρομο τη νίκη, μιας και θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και γενικότερα της κορυφής.

Στις 18:30 η Ένωση αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στην Opap Arena. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό αλλά έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Κόντρα στους Βοιωτούς επιθυμεί να προσθέσει το ”τρίποντο” στο σακούλι για να φτάσει σε απόσταση αναπνοής, περιμένοντας την απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα κλείνει στις 21:00 στο Φάληρο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και την διατήρηση της επαφής με τις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Συνοπτικά:

17:00: Λαμία – ΟΦΗ (Cosmote Sports 3)

18:00: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

18:30: ΑΕΚ – Λεβαδειακός (Cosmote Sports 2)

21:00: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Cosmote Sports 1)