Skip to main content

Δ. Μελισσανίδης: Ήμασταν εξορία, σε άλλη τροχιά με το γήπεδο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ βραβεύτηκε από την Πολιτιστική Λέσχη «Ένωσις Φίλων ΑΕΚ» για τη δημιουργία του νέου γηπέδου.

Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ τίμησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» βραβεύτηκε για τη δημιουργία του νέου γηπέδου και την επιστροφή του συλλόγου στη φυσική έδρα του, ύστερα από περιπλάνηση 20 ετών.

Μια επιστροφή που έδωσε άμεσα και θεαματικά αγωνιστικά αποτελέσματα, αφού η OPAP Arena αποδεικνύεται η πιο δύσκολη (για τους αντίπαλους της ΑΕΚ) έδρα του πρωταθλήματος και έχει ήδη αναδείξει την Ένωση σε πρωταγωνίστρια της φετινής Σούπερ Λίγκας.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή τη διάκριση και να σας ευχηθώ χρόνια πολλά. Ο οργανισμός ΑΕΚ έχει αλλάξει. Σύντομα θα λειτουργήσουν στο γήπεδό μας τα δύο μουσεία και θα γίνουν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας», υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ. Μελισσανίδης.

«Η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, ενώ και η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε σε αυτή την εξορία που μας είχαν. Όμως τέλος καλό, όλα καλά. Σας ευχαριστώ και πάλι Καλή χρονιά», πρόσθεσε.

Την τιμητική πλακέτα στιν κ. Μελισσανίδη παρέδωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, κυρία Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα.

Ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση, είπε με το γνωστό, μοναδικό ύφος του:

«Όταν έλεγαν να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια εγώ επέμενα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έλεγαν όλοι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην περιοχή. Και η Ακρόπολη δεν έχει εύκολη πρόσβαση αλλά πηγαίνουν από όλο τον κόσμο. Το γήπεδο είναι η Ακρόπολη της ΑΕΚ».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το ιστορικό στέλεχος της μπασκετικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα.