Skip to main content

Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης «κόλλησαν» στο 0-0 κι έχασαν έδαφος στην προσπάθεια εισόδου στην πρώτη εξάδα.

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αγρινίου ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, που άφησε και τις δύο ομάδες αρκετά μακριά από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ.

Γενικά, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Παναιτωλικό να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 12΄ με την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο να περνά δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου. Έκτοτε έπρεπε να φτάσει το παιχνίδι στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου για να «ζεσταθεί» η παγωμένη ατμόσφαιρα.

Αρχικά ο συνδυασμός των Μπαράλες και Μπαρτόλο έφερε τον Κρέσπι να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Κοντογιάννη, στο ντεμπούτο του με τα «Καναρίνια», να μπλοκάρει.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Ζοάο Πέδρο έκανε το γύρισμα, ο Σενγκέλια δοκίμασε το σουτ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Καρμόνα έβαλε έγκαιρα το «στοπ».

Στο 55’ ο Καστάνιο θα μπορούσε να σκοράρει αλλά μέσα από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε εστία, στην καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, ενώ στο 72΄ ο Κοντογιάννης επενέβη σε προσπάθεια του Κρέσπι.

Ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη ευκαιρία για το γκολ της νίκης στο 74΄, με τον Ζοάο Πέδρο να εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας και να σουτάρει ψηλά άουτ, ενώ ο Ριέρα σούταρε άστοχα στο 88ο λεπτό, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.