Skip to main content

Η Τότεναμ θα υπογράψει χορηγία με την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής

Ο θεσμός θα έχει παρουσία στη φανέλα της ομάδας έναντι 16 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο σύλλογος εγγυάται απόδοση αξίας 314,7 εκατομμυρίων.

Η Τότεναμ υπογράφει χορηγική συμφωνία με την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής και συγκεκριμένα με το πρακτορείο τουριστικής προβολής της χώρας, SA Tourism.

Η συμφωνία θα είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσής της για μία ακόμη περίοδο και αποτιμάται στα 42,5 εκατομμύρια λίρες (48,2 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Daily Maverick.

Η ομάδα της Premier League εγγυάται επιστροφή 277 εκατομμυρίων λιρών (314,7 εκατομμυρίων ευρώ) μέσω του χρόνου προβολής της στα ΜΜΕ. Η Νότια Αφρική προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των χωρών που θέλουν να προωθήσουν τον τουρισμό τους μέσω του ποδοσφαίρου.

Εκτός από αραβικά εδάφη, όπως το Κατάρ ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ρουάντα υπέγραψε με την Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μάλτα, ενώ άλλες χώρες όπως η Ουγκάντα ​​έχουν επίσης συνομιλίες με ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Στην Ισπανία, η Εσπανιόλ έχει τη Ριβιέρα Μάγια ως ιστορικό κύριο συνεργάτη της και, πιο πρόσφατα, η Λεγανιές υπέγραψε με το Μαλάουι για βασικό χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

naftemporiki.gr