Skip to main content

Αποσύρθηκε ο Τομ Μπρέιντι

Ο κορυφαίος άσος του αμερικανικού Football αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του σε ηλικία 45 ετών.

Ο θρυλικός άσος του αμερικανικού Football, ο quarterback Τομ Μπρέιντι ο οποίος κέρδισε επτά Super Bowls και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, δήλωσε σήμερα (01/02) ότι αποσύρεται, ένα χρόνο αφότου είχε κάνει την ίδια ανακοίνωση για να αλλάξει γνώμη μερικές εβδομάδες αργότερα.

«Αποσύρομαι για τα καλά», είπε ο Μπρέιντι σε ένα βιντεομήνυμα 53 δευτερολέπτων που δημοσίευσε στο Twitter. «Ευχαριστώ παιδιά που μου επιτρέψατε να ζήσω το απόλυτο όνειρό μου».

Ο 45χρονος Μπρέιντι πέρασε 20 σεζόν με τους New England Patriots πριν μετακομίσει στη Φλόριντα και οδηγήσει τους Tampa Bay Buccaneers σε ένα πρωτάθλημα Super Bowl το 2021.

Αποσύρθηκε για λίγο μετά την περσινή σεζόν, αλλά άλλαξε πορεία και οδήγησε την Tampa Bay στα πλέι οφ ξανά την τρέχουσα περίοδο, πριν η ομάδα αποκλειστεί.

Ο άσος από τη Βόρεια Καλιφόρνια θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος quarterback στην ιστορία του πρωταθλήματος και αποχωρεί από το παιχνίδι με πέντε βραβεία MVP του Super Bowl και τρία βραβεία MVP του πρωταθλήματος.