Skip to main content

«Άστρο» Αλμέιδα και στην κοπή της πίτας

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ ήταν από τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκοψε απόψε (31/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια ζεστή εκδήλωση,  στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Τυχερός ήταν ο Ματίας Αλμέιδα, του οποίου όλα του πηγαίνουν «δεξιά» αυτό το διάστημα.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, διανύοντας μια εξαιρετική περίοδο.

Τα φλουριά της πίτας της πρώτης ομάδας πήγαν στους Ματίας Αλμέιδα, Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, Γιώργο Τζαβέλλα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Παντελή Νικολάου, Λευτέρη Γαϊτάνο (φυσιοθεραπευτής), Άγγελο Κονταρίνη (γυμναστής επανένταξης), Μανώλη Φανελάκη (φροντιστής), ενώ για την ΑΕΚ Β τα κέρδισαν οι Βασίλης Τρούμπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Σταμούλης, Χρήστος Νούλας, Σπύρος Σκόνδρας, Τζέιμς Πανεράς, Ηλίας Ατματσίδης (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Πολίτης (team manager).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο β΄ αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, η γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Παντελής Νικολάου.