Skip to main content

Μια βραδιά στη δουλειά για τον Ολυμπιακό

Με πρωταγωνιστή τον Τομ Πάπας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν προβλήματα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών φτάνοντας με άνεση στο «12Χ12».

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη προέλασή του στο πρωτάθλημα μπάσκετ νικώντας στο ΣΕΦ με 97-60 τον Απόλλωνα Πάτρας, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο της συνάντησης, στις οποίες με επιμέρους σκορ 53-29 μετέτρεψαν το 17-15 του πρώτου δεκάλεπτου σε 70-44 στο τέλος του τρίτου.

Ο χαμηλός βαθμός δυσκολίας του αγώνα επέτρεψε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους, με τον Τομ Πάπας να αρπάζει την ευκαιρία και να γίνεται ο πρωταγωνιστής της συνάντησης, αναδειχθείς σε πρώτο σκόρερ της ομάδας του.

Ο ομογενής γκαρντ σε περίπου 17΄ συμμετοχής σημείωσε 16 πόντους με εξαιρετική στατιστική (4/6 τρίποντα, 1/1 δίποντο, 2/2 βολές).

Νταμπλ νταμπλ έκανε ο Βεζένκοφ, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους και πήρε 10 ριμπάουντ, ενώ ο Πίτερς είχε 11 πόντους με 3/4 τρίποντα και 8 ριμπάουντ.

Από την πλευρά του Απόλλωνα Πάτρας πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Αλόνζο Βερτζ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, μοίρασε 4 ασίστ και μάζεψε 3 ριμπάουντ.